Over mij

Mijn naam is Yvette. Ik hou van de natuur, lekker het bos in, ontdekken, beleven, zijn en ervaren. Mijn interesses in de eetbare en geneeskrachtige natuur zorgt ervoor dat ik graag in de buitenlucht ben op onderzoek of met mijn neus in de boeken zit. De verbondenheid en energie die ik ervaar in de natuur staan voor mij ook voor spiritualiteit. Ik haal hier veel geluk en voldoening uit. Tegelijkertijd sta ik met beide benen stevig op de grond. 

 

Het gedrag van mensen heeft mij altijd gefascineerd. Vooral het waarom, maar ook waar het vandaan komt.... Daarom heb ik mij uiteindelijk in 2015 omgeschoold van administratief medewerkster naar ambulant begeleider. Deze stap heeft voor mij vele deuren geopend zo ook die van Neurofeedback. Hoe het brein werkt, hoeveel invloed een efficiënt werkend brein heeft en de psychologie hierachter hebben mijn interesse gewekt toen ik als cliënt hiermee in aanraking kwam. De mogelijkheid deed zich voor om in 2020 zelf trainingen te gaan geven en mij hiervoor te laten opleiden. Sindsdien werk ik met veel plezier samen met praktijk Breinyoga in Westervoort.

 

Ondertussen heb ik ook veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en de nodige cursussen gevolgd. O.a. Reiki en de Kruidengeneeskunde hebben mij veel gegeven. Mijn interesse in de Mycotherapie zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk boeken en artikelen hierover lees. En nog altijd probeer ik mijzelf te verdiepen en mijn interesses te verbreden waardoor ik regelmatig een bijscholing of cursus volg, zoals de opleiding Orthomoleculair Adviseur die ik op dit moment volg, of de cursus EMB bloedtest die ik kortgeleden heb afgerond. Uiteraard in eerste instantie voor mijzelf, maar daarna ook net zo graag om anderen te kunnen ondersteunen.

 

Het contact en hulp bieden aan andere mensen vind ik erg fijn. Maar deze personen begeleiden in hun proces naar een "HelderBrein" geven mij de meeste voldoening. 

HelderBrein is aangesloten bij beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en GAT (Geschillen Alternatieve Therapeuten) en voldoet aan de Wkkgz. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen.nl