Voor wie

 

De Neurofeedback trainingen zijn bedoeld voor iedereen die balans in zijn of haar leven wenst. Veruit de meeste psychische aandoeningen ontstaan uit een disbalans van de hersengolven. Neurofeedback is een vorm van therapie die zich richt op het in balans trainen van de hersengolven. Dit zorgt ervoor dat Neurofeedback een behandelingsmethode is die breed inzetbaar is met zeer goede resultaten. De trainingen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 6 jaar.

Ook wanneer u meer specifieke of complexe klachten heeft is Neurofeedback een uitstekend hulpmiddel om dit te verminderen. Neurofeedback is een geheel veilig en tevens duurzame behandeling voor deze klachten en kan een alternatief zijn voor of effectieve aanvulling zijn op medicatie. Lees hier meer over bij welke klachten Neurofeedback goede resultaten bereikt.

Maar niet alleen mensen met duidelijke klachten hebben profijt van Neurofeedback trainingen. Deze trainingen kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor een optimale heldere geest en volledige concentratie zoals vaak van belang is in het zakenleven, de zorg of in de topsport om de alertheid te verhogen en prestaties te optimaliseren.

 

 

Door je brein vrij te maken van ongewenste terugkerende patronen, komt er vrijheid om vanuit je eigen kracht je leven vorm te geven. Met een betere balans in het brein, meer helderheid, een bewuste mentaliteit en vrij van patronen, ontstaat er ruimte en komt energie vrij voor de groei die bij jou past.