Voor wie

 

De Neurofeedback trainingen zijn bedoeld voor iedereen die balans in zijn of haar leven wenst. Dat kunnen volwassenen zijn maar net zo goed jongeren of kinderen. 

Veruit de meeste psychische aandoeningen ontstaan uit een disbalans van de hersengolven. Neurofeedback richt zich op het in balans trainen van de hersengolven. Dit zorgt ervoor dat Neurofeedback een methode is die breed inzetbaar is met zeer positieve resultaten. Deze trainingen kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor een optimale heldere geest en volledige concentratie zoals vaak van belang is in het zakenleven, de zorg of in de topsport om de alertheid te verhogen en prestaties te optimaliseren.

Met een brein dat effectiever en efficiënter functioneert, kun je de kwaliteit van je leven op allerlei gebieden verbeteren. Effecten van neurofeedback ervaar je mentaal én fysiek.

 

 

Door je brein vrij te maken van ongewenste terugkerende patronen, komt er vrijheid om vanuit je eigen kracht je leven vorm te geven. Met een betere balans in het brein, meer helderheid, een bewuste mentaliteit en vrij van patronen, ontstaat er ruimte en komt energie vrij voor de groei die bij jou past.

Nieuwsgierig naar Neurofeedback?

Nieuwsgierig naar ondersteunende tincturen?