Webshop

Ontdek de helende kracht van de natuur met medicinale paddenstoelen. Voeg ze toe aan je dagelijkse routine en ervaar de vele voordelen die ze kunnen bieden voor je welzijn. De paddenstoelen extracten die ik aanbied sluiten perfect aan bij de ondersteuning van de hersenen en het zenuwstelsel.

Paddenstoelen worden al meer dan 5000 jaar gebruikt en bestudeerd. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ze talloze heilzame stoffen bevatten die de gezondheid van uw hele systeem ondersteunen. Paddenstoelen zijn sterk adaptogeen, wat wil zeggen dat ze uw lichaam en uw immuunsysteem ondersteunen tijdens periodes van stress en vermoeidheid. Ze kunnen o.a. de groei van nieuwe neuronen en neurotransmitters bevorderen wat helpt bij het verbeteren van cognitieve vaardigheden zoals leren en het geheugen. U kunt ze beschouwen als uw persoonlijke lijfwachten die u beschermen en uw immuunsysteem versterken.

Paddenstoelen zijn onmisbaar bij het verkrijgen en behouden van een gezonde levensstijl!

'Iedereen, elke dag, een beetje gezonder'

Dat is wat ze bij Foodsporen willen bereiken. Zij geloven namelijk in de helende werking van paddenstoelen uit de oude traditionele geneeswijze van onze voorouders. Dankzij recente wetenschappelijke studies zijn deze vitaliserende paddenstoelen in een nieuw daglicht komen te staan. Al duizenden jaren lang worden deze bijzondere paddenstoelen gebruikt voor hun ongelofelijke eigenschappen en kwaliteiten. 

Foodsporen combineert de kennis uit de traditionele geneeswijze van onze voorouders met de wetenschap en de techniek van nu. Hierdoor kunnen zij u de meest pure, natuurlijke en heilzame extracten aanbieden die er te vinden zijn. Foodsporen is een ecologisch verantwoorde onderneming die het belang inziet van de natuur voor de mens, en die van de mens voor de natuur.

Graag willen wij u informeren dat wij geen claims mogen maken die zouden kunnen wijzen op een geneeskrachtige werking van kruiden of paddenstoelen. De huidige EU-wetgeving verbiedt dit. Hoewel de traditionele Chinese geneeskunde al duizenden jaren bestaat en bij talloze patiënten is getest. Tegelijkertijd kunnen we de effecten niet noemen die zijn bevestigd door huidig ​​wetenschappelijk onderzoek, maar we geloven in het gezond verstand van onze klanten. Gedetailleerde informatie over paddenstoelen is beschikbaar via openbare bronnen op internet.