NeurOptimal® Neurofeedback huren

 

Een NeurOptimal® systeem huren loont. Het is daarom mogelijk om bij mij een systeem te huren voor gebruik bij jou thuis. Je hebt dan de mogelijkheid om jezelf, je gezin, familie, vrienden en buren te trainen en de kosten gezamenlijk te delen. Zo is het thuis trainen voor iedereen voordelig en effectief. Je traint op een door jouzelf te bepalen tijdstip bij jezelf thuis, wat tijd en kosten scheelt.

 

In dat geval is de optie onbeperkt trainen het meest voordelig. Je traint je gezin in een relatief korte periode voor een snel en optimaal resultaat. Een bijkomend voordeel is dat het trainen van meerdere gezinsleden binnen een gezin, bijzonder effectief is. Het werkt op een positieve manier door in de dynamiek van een gezin.

 

Wanneer je voor het huren van een systeem kiest, dan gaat daar een intakegesprek aan vooraf wat inbegrepen is in het huurtarief. Vervolgens krijg je instructie hoe het systeem en de sensoren te gebruiken en kun je thuis aan de slag. Daarna houden we uiteraard contact en ontvang je begeleiding en ondersteuning tijdens de hele periode dat je het systeem huurt.

 

Wil je meer informatie neem dan telefonisch of via mail contact met me op, of neem een kijkje op de website van: http://www.neuroptimal.com