Over mij

Mijn naam is Yvette, moeder, partner en individu. Ik hou van de natuur, lekker het bos in, ontdekken, beleven, zijn en ervaren. Mijn interesses in de eetbare en geneeskrachtige natuur zorgt ervoor dat ik uren, of als het maar even kan, in de buitenlucht ben. De verbondenheid en energie die ik ervaar in de natuur staat voor mij ook voor spiritualiteit. Ik haal hier veel geluk en voldoening uit. Wel sta ik met beide benen stevig op de grond. 

 

Het gedrag van mensen heeft mij altijd gefascineerd. Uiteindelijk heb ik mijzelf in 2015 omgeschoold van administratief medewerkster naar ambulant begeleider. Deze stap heeft voor mij vele deuren geopend zo ook die van Neurofeedback. Hoe het brein werkt, hoeveel invloed een efficiënt werkend brein heeft en de psychologie hierachter hebben mijn interesse gewekt toen ik als cliënt hiermee in aanraking kwam. De mogelijkheid deed zich voor om in 2020 zelf trainingen te gaan geven en mij hiervoor te laten opleiden. Sindsdien werk ik met veel plezier samen met praktijk Breinyoga in Westervoort.

 

Het contact en hulp bieden aan mensen vind ik fijn. Deze personen begeleiden in hun proces naar een "helderbrein" geven mij veel voldoening.