Alpha-Stim® huren

 

Alpha-stim® een natuurlijke en bewezen methode tegen slapeloosheid, pijn en angsten.

 

Sinds 1981 hebben meer dan 10 miljoen mensen geprofiteerd van de klinisch bewezen Alpha-Stim technologie. Alpha-Stim biedt behandeling bij pijn en psychische problematiek en maakt gebruik van Microcurrent Eelectro Therapy (MET) en Craniale Electro Therapie Stimulatie (CES) in een unieke golfvorm. De golfvorm maakt gebruik van microstromen (miljoensten van een Ampère) die in een nauwkeurige configuratie de stroom naar de hersenen leiden. De golfvorm is met name ontworpen om alfa hersengolven (die worden geassocieerd met een hogere mate van ontspanning) te versterken en deltagolven (die worden geassocieerd met een hogere waakzaamheid) te verzwakken.

 

MET (Microcurrent Electrical Therapy) is een bewezen effectieve methode om acute, chronische en post-operatieve pijn te behandelen. Het apparaat werkt met een lichte elektrische stroom via de probes of oorclips naar het lichaam, die een langdurige pijnverlichting geeft. Waar TENS-apparaten een sterke stroom gebruiken, werkt MET met een veel lagere en veiligere stroom om blijvende, toenemende resultaten te bereiken. 

Het resultaat van de Alpha-Stim bij behandeling van pijn is al na een enkele behandelingen merkbaar. Bij langdurige pijnklachten kan het wat langer duren voordat verbetering wordt ervaren.

 

CES (Craniale Electro Therapie Stimulatie) is een behandelmethode waarbij er verschillende delen in de hersenen geactiveerd worden om de symptomen van slapeloosheid, angst, stress en depressie te verminderen. Dit gebeurt door middel van zeer lichte elektronische pulsen die in een bepaalde golfvorm naar zenuwcellen in de hersenen worden gestuurd om de aanmaak van bepaalde stoffen te stimuleren. Bij de Alpha-Stim worden deze elektrische pulsen verstuurd via de oorclips die aan de oorlellen bevestigd worden.

De meeste gebruikers ervaren al een directe vermindering van angst tijdens de eerste behandeling. Het effect van de Alpha-Stim werkt cumulatief. Dit houdt in dat het resultaat per behandeling verbetert en effectiever wordt. Ook betekent dit dat het effect niet afneemt na verloop van tijd, wat bij medicijnen wel het geval is.

 

Alpha-Stim kan gebruikt worden om bijna alle soorten pijnklachten en verscheidene psychische klachten te behandelen met goede resultaten. Contra-indicaties: De Alpha-Stim® is niet geschikt voor mensen met een pacemaker en voor vrouwen die zwanger zijn.

 

Wil je meer informatie neem dan telefonisch of via mail contact met me op, of neem een kijkje op de website van: https://www.alpha-stim.nl/